Home » Nieuws

Nieuws

Van aangepaste openingstijden tot speciale events en leuke zwemtips: het laatste nieuws met betrekking tot Merwestein vind je op deze pagina.

Zwembad Merwestein opnieuw zwembad van het jaar

Dinsdag 09 oktober 2018 werden, op de Zwembadbranche dag in De Fabrique in Utrecht, de awards voor zwembad van het jaar uitgereikt.
In de categorie meer dan 200.000 bezoekers per jaar heeft ons zwembad voor de tweede keer op rij deze prestigieuze award gewonnen.

We zijn enorm trots op het winnen van deze award. Via deze weg willen we dan ook jullie, onze trouwe bezoekers bedanken voor het stemmen en invullen van de enquête.
Er zijn uit de enquête ook punten ter verbetering gekomen waar we graag mee aan de gang gaan. Zo blijven we groeien en innoveren. Op naar de editie van volgend jaar.

De Merwestein week

Van 22 oktober t/m 28 oktober is het herfstvakantie. Deze herfstvakantie hebben we de Merwestein week! Wat betekent de Merwestein week?
Allemaal leuke en sportieve activiteiten die bij Merwestein worden georganiseerd.

Natuurlijk kun je de hele week lekker komen spetteren en zwemmen in ons heerlijke zwembad. Wil je weten wanneer? Klik hier voor alle tijden tijdens de vakantie.
Voor alle andere activiteiten kun je op de website van SportID terecht. Als je hier klikt kun je gelijk de kalender bekijken.

Heel veel (zwem en sport)plezier tijdens de Merwestein week!