Home » Nieuws

Nieuws

Deze pagina is op 22 juli 2024 om 08:00 uur bijgewerkt

 

Nieuwe systemen vanaf 22 juli

Maak je gebruik van onze zwemlessen of diensten, dan is deze update voor jou:
Vanaf maandag 22 juli zijn we overgestapt op een nieuw systeem om jouw ervaring nog beter te maken en onze processen soepeler te laten verlopen.

  • Online webshop en kassasysteem: Zelf je losse tickets kopen, abonnementen verlengen en meerbadenkaarten vernieuwen.
  • Leerlingvolgsysteem: Online de voortgang van je kind volgen, zwemlessen afmelden en inhaallessen plannen.
  • Online inschrijven voor de wachtlijsten van zwemles.
  • Persoonlijke “mijn” omgeving: Eerdere aankopen bekijken, de geldigheidsduur van abonnementen, de status van wachtlijsten en het resterende aantal knippen op meerbadenkaarten controleren.
  • Siliconenbandjes voor toegang en kluisjes: Ook gebruiken we vanaf nu siliconen polsbandjes voor de toegang tot het zwembad en voor de kluisjes, zodat je geen gedoe meer hebt met passen en wachtrijen. De eerste keer dat je langskomt via onze nieuwe tijdelijke ingang, ontvang je bij de receptie een bandje dat gekoppeld wordt aan je account binnen de online omgeving.
    Zorg ervoor dat je je polsband bij elk bezoek meeneemt! Zonder polsband is het niet mogelijk om het zwembad in te gaan

 

We hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat het nieuwe systeem soepel en probleemloos werkt. Desondanks kunnen we niet garanderen dat alles foutloos of zonder enige onderbreking functioneert. We waarderen je begrip tijdens deze overgangsperiode.

 

Actuele informatie over de verbouwing op onze website

In november zijn de werkzaamheden voor de vernieuwing van sport- en evenementencomplex Merwestein gestart. Op de volgende link kan je vanaf alle actuele informatie over de verbouwing vinden: www.merwestein.nl/vernieuwing.

 

Instagram kanaal

Heb je zelf leuke beelden van zwembad Merwestein? Vergeet ons niet in je Instagram posts of stories te taggen @zwembadmerwestein

 

Contact

Heb je een vraag of een opmerking? Je kunt ons bereiken via e-mail: info@merwestein.nl