Home » Nieuws

Nieuws

Deze pagina is op 5 juli 2024 om 15:00 uur bijgewerkt

 

Nieuwe systemen vanaf 22 juli

Maak je gebruik van onze zwemlessen of diensten, dan is deze update voor jou:
Vanaf maandag 22 juli stappen we over op een nieuw systeem om jouw ervaring nog beter te maken en onze processen soepeler te laten verlopen.

Wat kun je verwachten?

  • Online webshop en kassasysteem: Zelf je losse tickets kopen, abonnementen verlengen en meerbadenkaarten vernieuwen.
  • Leerlingvolgsysteem: Online de voortgang van je kind volgen, zwemlessen afmelden en inhaallessen plannen.
  • Online inschrijven voor de wachtlijsten van zwemles.
  • Persoonlijke “mijn” omgeving: Eerdere aankopen bekijken, de geldigheidsduur van abonnementen, de status van wachtlijsten en het resterende aantal knippen op meerbadenkaarten controleren.
  • Siliconenbandjes voor toegang en lockers: Geen gedoe meer met passen en geen wachtrijen meer dankzij het gebruik van siliconenbandjes.

 

Vanwege de overgang naar het nieuwe systeem is het momenteel helaas niet mogelijk om de historie van de zwemlesscores in te zien in de huidige ‘mijn zwemles’ omgeving. Zodra we volledig zijn overgestapt naar het nieuwe systeem, worden bestaande gebruikers, inclusief zwemlesouders, verzocht een nieuw account aan te maken in de nieuwe “Mijn Merwestein” omgeving. Hoe en waar je dat doet, laten we binnenkort weten.

Actuele informatie over de verbouwing op onze website

In november zijn de werkzaamheden voor de vernieuwing van sport- en evenementencomplex Merwestein gestart. Op de volgende link kan je vanaf alle actuele informatie over de verbouwing vinden: www.merwestein.nl/vernieuwing.

 

Instagram kanaal

Heb je zelf leuke beelden van zwembad Merwestein? Vergeet ons niet in je Instagram posts of stories te taggen @zwembadmerwestein

 

Contact

Heb je een vraag of een opmerking? Je kunt ons bereiken via e-mail: info@merwestein.nl