Home » Nieuws

Nieuws

Van aangepaste openingstijden tot speciale events en leuke zwemtips: het laatste nieuws met betrekking tot Merwestein vind je op deze pagina.

Avond4Daagse 2019

De Avond4Daagse word dit jaar voor de 45e keer gehouden in Nieuwegein en wordt gelopen van maandag 13 tot en met donderdag 16 mei 2019. Je kunt ervoor kiezen om de 5, 10 of 15 kilometer te wandelen.

Er zijn dit jaar 2 inschrijfavonden in Sport- en Evenementencomplex Merwestein:

  • donderdag 4 april van 19:30 uur tot 21:00 uur;
  • dinsdag 16 april van 19:30 uur tot 21:00 uur.

Je kunt je op deze avonden zowel inschrijven voor de Avond4daagse als voor de Zwemvierdaagse. Het tarief voor deze combi is € 13,90. Inschrijven voor alleen de Avond4Daagse kost € 5,50.
Meer informatie over de Avond4Daagse vindt je op onze website: Klik hier.

Carnaval discozwemmen

Kom jij hakken, beuken, zwemmen, allemaal van links naar rechts Merwestein staat op z’n kop! Vrijdag 1 maart 2019 is het feestje! Kom jij carnaval discozwemmen in Zwembad Merwestein? Van 19.00 tot 21.00 uur draaien we alle carnavalskrakers. We gaan helemaal lossss! Samen met een live DJ maken we er een groot feest van. En heb je zin in wat lekkers, wij zorgen voor de suikerspinnen.

Deze party wil jij niet missen! Zorg dat je erbij bent! Kijk hier voor de openingstijden.

Zwembad Merwestein opnieuw zwembad van het jaar

Dinsdag 09 oktober 2018 werden, op de Zwembadbranche dag in De Fabrique in Utrecht, de awards voor zwembad van het jaar uitgereikt. In de categorie meer dan 200.000 bezoekers per jaar heeft ons zwembad voor de tweede keer op rij deze prestigieuze award gewonnen.

We zijn enorm trots op het winnen van deze award. Via deze weg willen we dan ook jullie, onze trouwe bezoekers bedanken voor het stemmen en invullen van de enquête. Er zijn uit de enquête ook punten ter verbetering gekomen waar we graag mee aan de gang gaan. Zo blijven we groeien en innoveren. Op naar de editie van volgend jaar.