Home » Nieuws

Nieuws

Van aangepaste openingstijden tot speciale events en leuke zwemtips: het laatste nieuws met betrekking tot Merwestein vind je op deze pagina.


Deze pagina is op vrijdag 26 november 2021 om 20:45 uur bijgewerkt 

Nieuwe maatregelen

Vanaf zondag 28 november 2021 vervallen alle activiteiten die na 17:00 uur plaatsvinden. Sport- en Evenementencomplex Merwestein sluit om 17:00 uur.

Een mondkapje dragen is verplicht als je in beweging bent door ons complex. 

In verband met beperkte capaciteit raden we je aan om op tijd te komen als je wil zwemmen. Er kan een situatie zijn waarin je je moet wachten tot je kunt deelnemen aan een activiteit als de maximale capaciteit is bereikt.

In ons sport- en evenementencomplex geldt een CTB- verplichting (QR-code/toegangsbewijs). Zie hieronder voor meer informatie (reserveren voor toegang is niet nodig).

CTB- verplichting in zwembaden

In ons sport- en evenementencomplex geldt een CTB- verplichting (QR-code/toegangsbewijs). Zie hieronder voor meer informatie (reserveren is op dit moment niet nodig).

Er zijn momenteel berichten in de media m.b.t. de CTB- verplichting voor zwembaden welke voor verwarring kunnen zorgen, hierom verwijzen wij je naar het volgende bericht:

CTB-verplichting zwembaden november 2021

Status van alle zwemactiviteiten

Ben je benieuwd wat dit allemaal inhoud? Bekijk de updates op Corona maatregelen Merwestein

Rijksoverheid/RIVM

Verbindion Nieuwegein volgt de richtlijnen en adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid nauwgezet op. Voor het laatste nieuws omtrent de ontwikkelingen van het corona virus volg de website van de Rijksoverheid.

Contact

Heb je een vraag of een opmerking? Je kunt ons bereiken via e-mail: info@merwestein.nl