Home » Nieuws

Nieuws

Van aangepaste openingstijden tot speciale events en leuke zwemtips: het laatste nieuws met betrekking tot Merwestein vind je op deze pagina.

Berichtgeving naar aanleiding van overheidsmaatregelen 12 maart 2020 omtrent corona virus.

Op donderdag 12 maart 2020 heeft de directie en het managementteam van Verbindion Nieuwegein voor al haar bedrijfsonderdelen het volgende besluit genomen:

Sport- en Evenementencomplex Merwestein is met ingang van vrijdagmorgen 13 maart 2020 vanaf 07:00 uur volledig gesloten. Alle activiteiten in ons complex worden vooralsnog geannuleerd tot en met 28 april 2020.

SportID Nieuwegein annuleert met ingang van vrijdagmorgen 13 maart 2020 al haar activiteiten en evenementen vooralsnog tot en met 28 april 2020.

Verbindion Nieuwegein volgt de richtlijnen en adviezen van het RIVM nauwgezet op. Alle bovenstaande wijzigingen zijn van kracht tot en met 28 april 2020. Voor al het laatste nieuws omtrent de ontwikkelingen van het corona virus volg de website van het RIVM.

Wij zullen relevante updates communiceren via deze webpagina. Heb je een vraag of een opmerking? Je kunt ons bereiken via dit e-mail adres: info@merwestein.nl

Wijziging in zwemlestijden

Via dit bericht willen we jullie op de hoogte brengen van een belangrijke wijziging in onze programmering. Deze wijziging en hoe dit invloed heeft op jou als ouder/verzorger, staat beschreven in het document wat je hieronder kunt downloaden.

 

Mocht je naar aanleiding van dit schrijven nog een vraag/opmerking hebben, voel je vrij contact met ons op te nemen.

Licentie voor Nationale Zwemdiploma’s verlengd

Op dinsdag 26 november 2019 heeft de Nationale Raad Zwemveiligheid een steekproef gehouden om te kijken of wij als Merwestein ons houden aan de kwaliteit die hoort bij de licentie nationale zwemdiploma’s. We zijn trots en blij te mogen vertellen dat onze licentie is verlengd en dat wij de kwaliteit leveren die hoort bij deze licentie. Dit soort steekproeven zijn enorm belangrijk voor de kwaliteitsbewaking, zo zorgen we samen voor meer zwemveiligheid in Nederland.

In het rapport stond een heel mooi compliment waar we erg trots op zijn: Bij de observatie valt op dat er veel plezier is bij zwemleskinderen en zwemlesgevers en dat er veel activiteit is binnen de zwemles. En zo hoort het ook. Zwemmen is leuk! Compliment aan alle collega’s die hier zo hard voor werken, samen maken we het mogelijk!

Zwembad Merwestein opnieuw winnaar!

Dinsdag 08 oktober 2019 werden, op de Zwembadbranche dag in De Fabrique in Utrecht, de awards voor zwembad van het jaar uitgereikt. In de categorie meer dan 200.000 bezoekers per jaar heeft ons zwembad de derde plaats in deze verkiezing gewonnen.

We zijn enorm trots op het winnen van deze award. Via deze weg willen we dan ook jullie, onze trouwe bezoekers bedanken voor het stemmen en invullen van de enquête. Er zijn uit de enquête ook punten ter verbetering gekomen waar we graag mee aan de gang gaan. Zo blijven we groeien en innoveren. Op naar de editie van volgend jaar.