Home » Nieuws

Nieuws

Van aangepaste openingstijden tot speciale events en leuke zwemtips: het laatste nieuws met betrekking tot Merwestein vind je op deze pagina.

Stakingsdag basisonderwijs

Donderdag 30 en vrijdag 31 januari gaan scholen en leraren van het basisonderwijs staken. Hierdoor zijn veel kinderen vrij. Als ouder ben je dan vaak op zoek naar een leuk dagje weg waardoor je kids heerlijk kunnen genieten. Om jou als ouder hierbij te helpen hebben wij in Merwestein een leuk programma georganiseerd samen met de buurtsportcoaches van SportID Nieuwegein.

We gaan stuiver duiken, wedstrijdjes, glijbaan races en nog veel meer! Je kunt prijzen winnen door aan het rad van fortuin te draaien en we hebben nog meer leuke dingen om te doen en te beleven. Kom jij lekker zwemmen tijdens de stakingsdagen?

Donderdag 30 januari: Recreatief zwemmen van 09:30-15:30 uur
Vrijdag 31 januari: Recreatief zwemmen van 09:30-15:30 uur

Licentie voor Nationale Zwemdiploma’s verlengd

Op dinsdag 26 november 2019 heeft de Nationale Raad Zwemveiligheid een steekproef gehouden om te kijken of wij als Merwestein ons houden aan de kwaliteit die hoort bij de licentie nationale zwemdiploma’s. We zijn trots en blij te mogen vertellen dat onze licentie is verlengd en dat wij de kwaliteit leveren die hoort bij deze licentie. Dit soort steekproeven zijn enorm belangrijk voor de kwaliteitsbewaking, zo zorgen we samen voor meer zwemveiligheid in Nederland.

In het rapport stond een heel mooi compliment waar we erg trots op zijn: Bij de observatie valt op dat er veel plezier is bij zwemleskinderen en zwemlesgevers en dat er veel activiteit is binnen de zwemles. En zo hoort het ook. Zwemmen is leuk! Compliment aan alle collega’s die hier zo hard voor werken, samen maken we het mogelijk!

Zwembad Merwestein opnieuw winnaar!

Dinsdag 08 oktober 2019 werden, op de Zwembadbranche dag in De Fabrique in Utrecht, de awards voor zwembad van het jaar uitgereikt. In de categorie meer dan 200.000 bezoekers per jaar heeft ons zwembad de derde plaats in deze verkiezing gewonnen.

We zijn enorm trots op het winnen van deze award. Via deze weg willen we dan ook jullie, onze trouwe bezoekers bedanken voor het stemmen en invullen van de enquête. Er zijn uit de enquête ook punten ter verbetering gekomen waar we graag mee aan de gang gaan. Zo blijven we groeien en innoveren. Op naar de editie van volgend jaar.