Home » Nieuws

Nieuws

Van aangepaste openingstijden tot speciale events en leuke zwemtips: het laatste nieuws met betrekking tot Merwestein vind je op deze pagina.

Feestweekend 19 & 20 januari 2019

Tijdens dit feestweekend organiseren we allemaal leuke activiteiten om samen met onze bezoekers te vieren dat we (voor de tweede maal op rij) zwembad van het jaar zijn geworden. Ben jij benieuwd naar wat er te doen is? Kijk snel hieronder naar de extra activiteiten en plan de data vast in je agenda!

Zaterdag 19 januari is er naast het normale recreatieve zwemmen ook discozwemmen met een live DJ van 13:00-16:00 uur. Tijdens het discozwemmen krijgen alle kinderen een gratis suikerspin. Ook is er de hele dag het rad van fortuin waarbij je allemaal leuke prijzen kunt winnen. Mocht je trek hebben in iets lekkers, wij serveren een lekker gebakje.

Zondag 20 januari komt onze ballonnenclown gezellig allerlei figuren maken tijdens het gezinszwemmen van 10:00-13:00 uur. In het doelgroepenbad kun je vanaf 13:00 uur op een stoer luchtkussen allerlei toeren uithalen. Om 13:00-16:00 uur start ook het discozwemmen waarbij alle kinderen een gratis suikerspin krijgen. Ook op deze dag serveren wij iets lekkers bij de koffie voor onze gasten en is er de hele dag het rad van fortuin waar je allerlei leuke prijzen kunt winnen.

Kortom, twee hele leuke dagen met heel veel zwemplezier en extra activiteiten! Kom jij ook?

Zwembad Merwestein opnieuw zwembad van het jaar

Dinsdag 09 oktober 2018 werden, op de Zwembadbranche dag in De Fabrique in Utrecht, de awards voor zwembad van het jaar uitgereikt. In de categorie meer dan 200.000 bezoekers per jaar heeft ons zwembad voor de tweede keer op rij deze prestigieuze award gewonnen.

We zijn enorm trots op het winnen van deze award. Via deze weg willen we dan ook jullie, onze trouwe bezoekers bedanken voor het stemmen en invullen van de enquête. Er zijn uit de enquête ook punten ter verbetering gekomen waar we graag mee aan de gang gaan. Zo blijven we groeien en innoveren. Op naar de editie van volgend jaar.