Home » Recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen

Ontdek Zwemplezier voor Iedereen bij Zwembad Merwestein in UtrechtVoor een lekker dagje zwemmen kom je gewoon naar Nieuwegein, want zwembad Merwestein is het leukste zwembad in de omgeving van Utrecht. Je vindt ons dichtbij het centrum, dus goed bereikbaar voor auto, fiets en openbaar vervoer. In ons zwembad is genoeg te doen voor bezoekers van alle leeftijden: de kleine kinderen hebben hier verschillende badjes om te spelen in aquajungle stijl. Oudere kinderen kunnen van de interactieve glijbaan, zwemmen in de wildwaterkreek, het golfslagbad of de stroomversnelling. Of speel onze ijskoude bucket game! Ouders kunnen met hun kindjes mee in de zwemjungle  of even ontspannen in onze whirlpools met televisiescherm. Maar ook aan de sportieve zwemmer is gedacht: drie 25-meterbaden en duikplanken bieden volop mogelijkheden om te trainen voor topprestaties.

Lekker snacken hoort bij een dagje zwemmen. In onze badbar zijn diverse snacks en friet te krijgen. Liever wat gezonder? Er is ook een ruime keuze aan broodjes. Op de eerste verdieping van het complex zit brasserie H20. Deze moderne brasserie met uitzicht op het zwembad richt zich nog meer op de bewuste bezoeker en heeft een uitgebreide menukaart met sappen, broodjes, salades en zelfs avondmaaltijden.

Alle reden dus om snel een bezoek te brengen aan ons zwembad. Eén van de leukste dagjes uit in de regio Utrecht!

Voor wie op zoek is naar een unieke zwembelevenis in de regio Utrecht, vormt Zwembad Merwestein de ideale bestemming. Dit zwemparadijs onderscheidt zich met zijn breed aanbod aan wateractiviteiten en -faciliteiten, waardoor het een favoriet is onder zowel de recreatieve zwemmers als de sportieve bezoekers. Met speciale zwemtijden voor verschillende doelgroepen, zoals banenzwemmen en gezinszwemmen, biedt Merwestein een inclusieve omgeving waar waterplezier centraal staat.