Home » Recreatief zwemmen

Recreatief zwemmen

Voor een lekker dagje zwemmen kom je gewoon naar Nieuwegein, want zwembad Merwestein is het leukste zwembad in de omgeving van Utrecht. Je vindt ons dichtbij het centrum, dus goed bereikbaar voor auto, fiets en openbaar vervoer. In ons zwembad is genoeg te doen voor bezoekers van alle leeftijden: de kleine kinderen hebben hier verschillende badjes om te spelen in aquajungle stijl. Oudere kinderen kunnen van de interactieve glijbaan, zwemmen in de wildwaterkreek, het golfslagbad of de stroomversnelling. Of speel onze ijskoude bucket game! Ouders kunnen met hun kindjes mee in de zwemjungle  of even ontspannen in onze whirlpools met televisiescherm. Maar ook aan de sportieve zwemmer is gedacht: drie 25-meterbaden en duikplanken bieden volop mogelijkheden om te trainen voor topprestaties.

Gezinszwemmen

Gezellig erop uit met het hele gezin? Op zondag van 09:00 – 14:00 uur is het zwembad speciaal gereserveerd voor gezinnen. Naast toegang tot alle faciliteiten van het recreatiezwemmen, organiseren we dan ook nog wat extra activiteiten, zoals Watergewenningsles, Stuiverduiken en Aquarobic. Gezinszwemmen is specifiek bedoeld voor volwassenen met kinderen en begeleiding vanaf minimaal 21 jaar.

Gezonde keuze

Lekker snacken hoort bij een dagje zwemmen. In onze badbar zijn diverse snacks en friet te krijgen. Liever wat gezonder? Er is ook een ruime keuze aan broodjes. Op de eerste verdieping van het complex zit brasserie H20. Deze moderne brasserie met uitzicht op het zwembad richt zich nog meer op de bewuste bezoeker en heeft een uitgebreide menukaart met sappen, broodjes, salades en zelfs avondmaaltijden.

Rondleiding

Wil je een keertje komen zwemmen, maar ben je nog niet bekend binnen zwembad Merwestein? Badmeester Bobby laat in een korte video zien wat de route is naar het bad. Bekijk deze video of andere routes door het zwembad hier.

Alle reden dus om snel een bezoek te brengen aan ons zwembad. Eén van de leukste dagjes uit in de regio Utrecht!