Home » Recreatief zwemmen » Discozwemmen (nieuw)

Discozwemmen (nieuw)

Vanaf zondag 28 november 2021 vervallen alle activiteiten die na 17:00 uur plaatsvinden. Sport- en Evenementencomplex Merwestein sluit om 17:00 uur.

Een mondkapje dragen is verplicht als je in beweging bent door ons complex.

In verband met beperkte capaciteit raden we je aan om op tijd te komen als je wil zwemmen. Er kan een situatie zijn waarin je je moet wachten tot je kunt deelnemen aan een activiteit als de maximale capaciteit is bereikt.

In ons sport- en evenementencomplex geldt een CTB- verplichting (QR-code/toegangsbewijs) reserveren voor toegang is niet nodig.

Op vrijdagavond maken we van zwembad Merwestein een heuse disco. Zwemmen wordt zo nog leuker en hoe kun je je week beter afsluiten dan swingend en zingend? Op deze avonden gaat het licht uit en de discolampen aan! Je kunt samen met je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan op de nieuwste hits. Samen maken we er een groot feest van, super gezellig en ook nog eens sportief!

Wil je graag komen discozwemmen? Neem dan vooral je ouders mee. Ook voor hen is het één groot feest! Laat je ze toch liever thuis? Alleen ben je natuurlijk ook van harte welkom. Niet vergeten dat wanneer je komt discozwemmen, je tussen de 8 en 15 jaar oud bent en minimaal het A- diploma hebt behaald.

Discozwemmen met live DJ!

Discozwemmen is natuurlijk altijd leuk, maar iedere laatste vrijdag van de maand maken we er een extra groot feest van. Op die dagen is onze eigen live DJ namelijk ook aanwezig! De DJ draait de nieuwste hits waar jij lekker op kunt swingen! Ook zijn er te gekke acties, dus kom zeker eens kijken!

Disco zwemmen bij Merwestein

 

Wanneer kun je Discozwemmen?

Discozwemmen bij zwembad Merwestein in Nieuwegein kan iedere vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur. Tijdens feestdagen en schoolvakanties variëren de openingstijden van het zwembad, raadpleeg dus altijd voor je bezoek even de Openingstijden pagina!

Verjaardagsfeest vieren met Discozwemmen?

Het leukste verjaardagsfeest vier je gewoon tijdens onze discoavond op de vrijdag van 19:00 tot 21:00 uur. Wil je meer weten? Bekijk onze pagina Kinderfeestjes