Home » Zwemles C

Zwemles C

Zoals je waarschijnlijk hebt vernomen gaan de zwemlessen van Merwestein weer starten. Uiteraard vraag je je af: Wanneer kan mijn kind weer starten met de C- zwemles. Via deze mail informeren wij je hierover.

De zwemlessen A en B starten maandag 25 mei 2020. De zwemlessen voor het C-diploma starten nog niet.

We hebben veel (noodzakelijke) aanpassingen doorgevoerd om aan alle coronamaatregelen te voldoen. In deze nieuwe situatie moeten wij de veiligheid en de 1,5 meter waarborgen voor onze medewerkers en bezoekers. Bij de opstart van de zwemlessen A en B zijn de aantallen dermate hoog dat wij, om de veiligheid te waarborgen, niet meer mensen kunnen toelaten.

Echter vinden wij het belangrijk dat de lessen voor het C-diploma weer zo snel mogelijk kunnen gaan starten. In de week van 1 juni evalueren wij de start van de A- & B lessen. Na de evaluatie gaan we de mogelijkheden bekijken om ook de C-lessen zo spoedig mogelijk op te starten. In week 23 (8 – 14 juni) informeren we je hierover.

Als team Merwestein vragen we jouw begrip voor deze situatie. We doen er alles aan om zo snel mogelijk ook de zwemlessen voor jouw kind mogelijk te maken.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!