Home » Zwemles » Privé zwemles

Privé zwemles

1-op-1 zwemles of privéles, bijvoorbeeld omdat je anders snel afgeleid bent of omdat je het prettiger vindt alleen les te krijgen? Merwestein maakt maatwerk van jouw zwemles.

Iedereen moet een zwemdiploma kunnen halen om goed en veilig te kunnen zwemmen. Dat vinden we in Nederland, en dus ook bij zwembad Merwestein, enorm belangrijk. Maar niet iedereen leert op dezelfde manier en niet iedereen lukt het zijn of haar talenten te laten zien in een groepsles. En dat terwijl je eigenlijk wel goed bent in zwemmen.

In dat geval bieden de privé zwemlessen van Merwestein uitkomst. Onze instructeurs kunnen de persoonlijke aandacht bieden die nodig is, extra aandacht besteden aan de onderdelen waar je het meeste moeite mee hebt en samen met jou bespreken hoe de lessen eruit gaan zien en hoe jouw weg naar het ZWEM-ABC verloopt

Waarom privé zwemles

Er zijn twee redenen om van groepslessen over te stappen op privé lessen:

  • De instructeur ziet dat je al lange tijd les hebt, maar dat je toch moeite hebt om verder te komen
  • Je hebt bijna het niveau om af te mogen zwemmen, maar kan nog wel wat extra oefening gebruiken om de afzwemdatum te halen

 

Maar je kunt er ook voor kiezen direct al met privélessen te starten, bijvoorbeeld:

  • Omdat je dan alle aandacht krijgt en je beter kan concentreren op de lessen
  • Omdat je als volwassene snel je zwemdiploma wil halen

 

In dat geval zijn de kosten voor de lessen wat hoger dan voor reguliere lessen. In samenspraak met de zweminstructeur en de receptie worden de privélessen ingepland. Deze vinden over het algemeen plaats op  vrijdagmiddag.

Meld je hier direct aan voor privé zwemles bij Merwestein en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden voor privé zwemles en de tarieven te bespreken.

Bekijk hier alle les- en openingstijden.

Neem hier contact op voor meer informatie.