Home » Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

KUNNEN WE BAANTJES TREKKEN TIJDENS DE OPENINGSTIJDEN VAN RECREATIEF (VRIJ) ZWEMMEN?

Ja, dit is mogelijk. Tijdens recreatieve uren zijn er een aantal banen gereserveerd voor banenzwemmen. Het aantal gereserveerde banen is afhankelijk van de drukte in het zwembad.

WAT ZIJN DE OPENINGSTIJDEN VAN HET ZWEMBAD?

Een overzicht van alle tijden vind je bij Openingstijden.

KAN IK MET EEN PINPAS BETALEN WANNEER IK IN HET ZWEMBAD BEN?

Ja, ook binnen het zwembad is het mogelijk met pinpas te betalen. Ook is het mogelijk om bij de kassa, aan de receptie van ons complex, extra contant geld te pinnen.

ZIJN ER IN HET ZWEMBAD LOCKERS/KLUISJES BESCHIKBAAR?

Ja, er zijn voldoende lockers beschikbaar in onze garderobes. Hiervan kunt u, tegen borg van € 1,- (inworp bij locker), gebruik maken.

VOOR WELKE LEEFTIJD GELDT DE PRIJS VAN KINDERKAARTJES?

De leeftijdscategorie die wij aanhouden voor een ‘jeugdkaartje’ is 4 t/m 12 jaar. De prijs van een ‘jeugdkaartje’ en andere kaartjes vind je op Toegangsprijzen. Kinderen van 1-3 jaar zwemmen met een ‘peuterkaartje’. Kinderen tot 1 jaar zwemmen gratis.

HOE OUD MOET MIJN KIND ZIJN OM INGESCHREVEN TE KUNNEN WORDEN VOOR ZWEMLES?

Een kind moet 4 1/2 jaar oud zijn om bij ons ingeschreven te kunnen worden voor zwemles.

MIJN KIND ZIT OP ZWEMLES IN MERWESTEIN, BETAAL IK OOK VOOR HEM/HAAR EEN ENTREEPRIJS VOOR RECREATIEF(VRIJ) ZWEMMEN?

Nee, alle zwemleskinderen met een geldige zwemleskaart van Merwestein zwemmen gratis. De begeleider (verplicht en ouder dan 18 jaar) betaalt wel de standaard entreeprijs.

ZIJN ZWEMBANDJES EN/OF ZWEMLUIERS VERPLICHT IN HET ZWEMBAD?

Zwembandjes zijn verplicht in ons zwembad. Voor zwemluiers geldt dat deze niet verplicht zijn maar wel sterk worden aangeraden i.v.m. hygiëne in het zwembad. Beide worden verkocht bij de receptie in de ontvangsthal.

KRIJG JE ALS JE STUDENT, CJP-PAS OF U-PAS HOUDER KORTING?

Wij hebben geen kortingstarieven voor studenten en CJP-pas houders. Voor U-pas houders geldt dat zij gebruik kunnen maken van deze pas voor onze zwemlessen. Let wel op: de voorwaarden van de U-pas zijn gewijzigd en er geldt nu een persoonsgebonden budget. Kijk voor meer informatie op www.u-pas.nl.

IK BEN IETS VERLOREN, BEWAREN JULLIE GEVONDEN VOORWERPEN?

Ja, gevonden voorwerpen worden uiterlijk twee weken bewaard. De gevonden voorwerpen vindt u in de doelgroepengarderobe. Waardevolle items zoals sieraden, portemonnees, brillen etc. worden bewaard achter de receptie.