Home » Zwemles » Zwemlesinformatie en voorwaarden

Zwemlesinformatie en voorwaarden

Informatie is belangrijk, want het vertelt je meer over een onderwerp waar je interesse in hebt. Het helpt je iets te begrijpen of om een mening te vormen en een beslissing te nemen. Wanneer je begint met zwemles is het altijd fijn als je wat meer informatie hebt over hoe dit in zijn werk gaat. En deze informatie kan je ook helpen om bijvoorbeeld voor zwemles bij Merwestein te kiezen.

Hieronder kun je informatie vinden over hoe zwemlessen bij Merwestein in zijn werk gaan, welke voorwaarden er zijn waar we met elkaar aan werken en wat je van onze dienstverlening kunt verwachten. Je kunt beide documenten downloaden in PDF vorm en deze vast doorlezen. Heb je aanvullende vragen? Neem gerust Contact met ons op.

ZWEMLES INFORMATIE

Je hebt jouw zoon of dochter ingeschreven voor zwemles in Merwestein of je hebt voorgenomen om dat binnenkort te doen. Wij stellen dit zeer op prijs! Door middel van dit boekje hopen we je zo goed mogelijk voor te bereiden op de zwemles. Als je nog vragen hebt na het lezen van het informatieboekje kun je contact opnemen met onze receptie. Wij beantwoorden graag je vragen.

Grote avonturen beginnen klein, zo is dat ook met zwemles bij Merwestein. Wil je meer informatie over zwemles bij Merwestein? Download hier het Zwemles informatieboekje 2024.

VOORWAARDEN

Om goed en veilig te kunnen zwemmen is een zwemdiploma onmisbaar. Zwemles bij Merwestein is nuttig en ook erg leuk. Al meer dan 30 jaar geven onze zweminstructeurs met veel plezier zwemles aan kinderen en volwassenen. Hieronder kun je de voorwaarden lezen waar wij mee werken om zwemles voor iedereen leuk te houden.

Grote avonturen beginnen klein, zo is dat ook met zwemles bij Merwestein. Wil je meer informatie over voorwaarden van zwemles bij Merwestein? Download hier de Voorwaarden zwemles.

CONTACT

Heb je aanvullende vragen? Neem gerust Contact met ons op.