Home » Zwemles » Zomercursus zwemmen

Zomercursus zwemmen

In de zomervakantie organiseren wij een zomer zwemcursus A, snelcursus B en Boostlessen A. Bij deze cursussen krijgt jouw kind dagelijks les (5/6 dagen). De ervaring leert dat een kind gemiddeld een half jaar eerder het zwemdiploma A haalt en de meeste kinderen mogen na de cursus B direct afzwemmen.

Net als bij reguliere zwemlessen geldt dat een kind aangemeld kan worden voor een zwemcursus vanaf 4 ½ jaar.  Eerst wordt een afspraak gemaakt voor een proefles om te zien of jouw kind voldoende zwemvaardigheden bezit om in aanmerking te komen voor deelname aan de snelcursus. Voor kinderen reeds op zwemles bij ons geldt deze proefles niet. Als jouw kind aan de eisen voldoet, komt hij/zij op een lijst voor de eerstvolgende cursus.

Voor de prijzen van de cursus kun je onze pagina met Toegangsprijzen bekijken.

Deze bedragen betaal je volledig voor aanvang van de cursus. Inbegrepen zijn alle lessen die een kind nog extra nodig heeft om het diploma te behalen, plus de kosten van het diploma zwemmen. Inschrijven kan via onze receptie. As je wil meedoen aan de zomercursus zul je bij je inschrijving direct het bedrag voor de cursus moeten betalen om verzekerd te zijn van deelname.

Na afloop van de zwemcursus A krijgt ieder kind een niveaucertificaat mee met het instroomniveau voor de reguliere lessen. Bij de zwemcursus B wordt direct in of de eerstvolgende woensdag na de vakantie afgezwommen. Klik op Openingstijden voor de data en tijden.