Home » Zwemmen en activiteiten » Baby- en Peuterzwemmen

Baby- en Peuterzwemmen

Zwemmen is van alle leeftijden en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Bij Merwestein kunnen baby’s vanaf 6 weken oud al speciale baby zwemlessen volgen. Inschrijven voor zwemles voor diploma A kan vanaf 4,5 jaar.

Het is de ideale manier om je kind al op jonge leeftijd kennis te laten maken met water en eraan te laten wennen. Bovendien is het een goede en leuke interactie met je kind. Lekker samen in het water spetteren, zingen en spelletjes doen. Onze zweminstructrices bedenken elke keer iets leuks en geven tips die goed van pas komen.

Babyzwemmen in een groep

Babyzwemmen in groepsverband is aan te raden. Bij Merwestein is er namelijk altijd deskundige begeleiding. Je wordt gerustgesteld en leert wat je kunt doen met je kind in het zwembad. Bovendien leer je andere ouders met baby’s kennen. Tijdens babyzwemmen verwarmen we het zwembadwater tot gemiddeld 30⁰C / 32⁰C. Dit is de optimale temperatuur voor je baby.

Babyzwemmen en chloor

Sommige ouders twijfelen over babyzwemmen, omdat er chloor in het zwemwater zit. Maar dat is niet nodig. Zwembad Merwestein handelt volgens de Wet Hygiëne die in Nederland geldt. Daar wordt dagelijks op gecontroleerd. Zwemmen met jouw baby bij zwembad Merwestein is daarom altijd veilig.

Bekijk hier alle les- en openingstijden.

Je hoeft je niet aan te melden om mee te kunnen doen aan het baby-peuter zwemmen. Maar ben je benieuwd naar ons presentje? Laat hieronder je gegevens achter, dan sturen wij je het presentje toe!

Baby/peuterzwemmen

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.