Home » Zwemmen en activiteiten » Fifty-Fit

Fifty-Fit

Fifty-fit, dé manier om gezond ouder te worden. Gezond ouder worden gaat namelijk gepaard met regelmatig blijven bewegen en dat is precies waar de fifty-fit lessen en oefeningen zich op focussen!

De fifty-fit lessen zijn dan ook ideaal voor de fitte 50-plusser die graag sportief en gezellig bezig is. Ook als je niet kunt zwemmen kun je meedoen aan de lessen omdat deze in ondiep water plaatsvinden.

Kortom, fifty-fit is een plezierige vorm van beweging in het water, speciaal voor 50-plussers. In een ontspannen en gezellige sfeer werken we aan het soepel houden van de gewrichten en het bijhouden van de conditie.

Fifty-fit oefeningen

De lessen en oefeningen van Fifty-fit zijn te vergelijken met die van Aquasport Hydrofit. De oefeningen zijn echter wel iets aangepast zodat deze beter aansluiten bij de behoefte van de actieve 50-plusser.

Zo vinden de oefeningen altijd plaats in ondiep water en wordt er gebruik gemaakt van verschillende attributen zoals waterdumbells, wet-belts en flexi-beams. Ook houden we een rustig tempo aan met regelmatige onderbrekingen om weer even op adem te komen.

Verder focussen de oefeningen zich vooral op het soepel houden van de heupen, schouders en wervels. Hiermee vergroten we niet alleen de conditie, ook de spierkracht en het uithoudingsvermogen zullen sterk verbeteren na een aantal fifty-fit lessen!

Waarom kies je voor fifty-fit?

  • Onderhouden en verbeteren van conditie
  • Versterken van spieren en gewrichten
  • Langer mobiel en flexibel blijven
  • Verbeteren van het evenwicht en de coördinatie
  • Nieuwe sociale contacten

 

Gezellig Fifty-fit zwemmen bij Merwestein

Fifty-fit zwemmen bij Merwestein betekent lekker in beweging zijn en tegelijkertijd genieten van het sociale aspect van onze groepslessen. Zo wordt er na de les vaak gezellig koffiegedronken en bijgekletst in brasserie H2O!

De prijzen van fifty-fit bij Merwestein

Fifty-fit lessen zijn al te volgen vanaf €45,25! Voor dit bedrag heb je een 10-badenkaart, hier komen bij de eerste aanschaf € 6,00 administratiekosten bij. Hierbij heb je de keuze uit de fifty-fit en de S.V.B.S. lessen.

Kijk voor meer informatie over de prijzen van fifty-fit en de andere zwemactiviteiten op onze pagina over de toegangsprijzen.

Schrijf je direct in voor fifty-fit

Bekijk hier alle les- en openingstijden en kom gerust een keer kijken! Of neem alvast een kijkje op deze pagina waarin het badpersoneel in korte video’s de weg wijst naar het juiste bad. Heb je een vraag of ontvang je graag meer informatie over fifty-fit of de oefeningen die tijdens de les aan bod komen? Neem dan gerust contact met ons op!