In de ochtend moet u reserveren om gebruik te kunnen maken van het zwembad, doe dat hier.
Home » Zwemmen en activiteiten » S.B.V.S.

S.B.V.S.

Ouderdom komt helaas soms met gebreken. Houd daarom de conditie op niveau en blijf langer mobiel. Speciaal voor senioren die in beweging willen blijven, bieden wij de activiteit Sportief Bewegen Voor Senioren (S.B.V.S.) aan.

Het voordeel van sporten in water is dat de spieren en gewrichten worden getraind op een lichte en minder belastende manier. De oefeningen die je krijgt aangeboden zijn veelzijdig, waardoor je alle spieren van het lichaam gebruikt.

Bij S.B.V.S. vinden de (zwem)oefeningen plaats in het golfslagbad of het doelgroepenbad op sta-diepniveau. We gebruiken diverse materialen en de natuurlijke weerstand van het water. Tussen de oefeningen door is er voldoende tijd om uit te rusten. Dus behalve hard werken aan lenigheid, uithoudingsvermogen en kracht kun je ook lekker ontspannen.

S.B.V.S. is een ideale les voor senioren die graag samen met leeftijdgenoten werken aan de verbetering van hun conditie. Nieuwsgierig geworden? Volg een proefles en ervaar hoe prettig het is om in water te bewegen.

Bekijk hier alle les- en openingstijden.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!