Home » Zwemmen en activiteiten » Aquasporten

Aquasporten

Het leuke van aquasporten is dat iedereen het kan! Of je nu jong bent of wat ouder, begint met sporten of al jarenlange ervaring hebt, vrijwel iedereen kan sporten in het water. Aquasporten is niet alleen heel leuk, het is ook nog eens erg gezond!

DeMIX Fitness & Leefstijl biedt aquasport-lessen aan in Merwestein. Met een groot aanbod aan aquasporten zit er altijd wel iets voor jou bij. Zo kun je kiezen voor de volgende lessen:

 

Weet je nog niet zo goed welke les het beste bij je past? Probeer ze dan gerust eens uit. Je kunt ze natuurlijk ook altijd met elkaar afwisselen. De aquasport-lessen zijn zo ontwikkeld dat iedereen ze op zijn of haar eigen tempo kan volgen. Ook als je een blessure hebt, zijn er genoeg mogelijkheden.

Na het aquasporten (tijdens openingstijden) kun je er voor kiezen om nog even lekker recreatief te gaan zwemmen en/of na te genieten met een drankje in Brasserie H2O.

Meer over Aquasport

Aquasporten heeft als belangrijkste voordeel dat je tijdens de oefeningen je gewrichten minimaal belast. Hierdoor is aquasport in veel gevallen ook geschikt wanneer je een blessure hebt of aan het revalideren bent. Wanneer je last hebt van gewrichtsklachten en sporten op het droge te pijnlijk is, dan is aquasport de beste manier om fit en actief te blijven!

– Train alle spiergroepen
– Lage impact op je gewrichten

Aquasporten met een premium lidmaatschap van DeMIX

Heb je een lidmaatschap bij DeMIX? Dan kun je gebruik maken van het aquasport-aanbod. Je haalt vóór de les een kaartje bij de receptie van DeMIX, je betreedt het zwembad via ingang van Merwestein en levert het kaartje in bij de instructeur. Hiervoor heb je aanvullend een smallgroup rittenkaart nodig. Deze kaarten zijn verkrijgbaar bij DeMIX receptie; 10-rittenkaart E50 en een 20-rittenkaart E90. Met een Premium Plus lidmaatschap kun je gratis en onbeperkt gebruik maken van alle aquasport-lessen die bij DeMIX op het rooster staan. Kijk op demix.nl voor meer informatie!

Geen lidmaatschap maar wel deelnemen?

Ben je nog geen Premium lid van DeMIX, maar wil je wel deelnemen aan de aquasport-lessen? Koop dan je toegangskaartje tot de les bij de receptie van Merwestein. De tarieven voor deelname aan de lessen vindt je hier: Toegangsprijzen

Bekijk ons aanbod aan Aquasporten

Ben je benieuwd naar meer informatie over een van de aquasport-lessen? Klik er dan één aan en bekijk of de les iets voor je is. Zo ja, bekijk hier dan onze openingstijden en kom eens langs!