Home » Zwemmen en activiteiten » Aquasporten

Aquasporten

DeMIX Fitness & Leefstijl biedt aquasport-lessen aan in Merwestein.

Jong of oud, net beginnend of al jarenlang ervaring, vrijwel iedereen kan sporten in het water. En dat is niet alleen heel gezond, maar vooral ook heel leuk. Met een groot aanbod aan aquasporten zit er altijd wel iets voor jou bij. Probeer de verschillende lessen en wissel ze met elkaar af. De lessen zijn zo ontwikkeld dat iedereen ze op zijn of haar eigen tempo kan volgen. Ook als je een blessure hebt, zijn er genoeg mogelijkheden.

Na het sporten (tijdens openingstijden) kun je nog recreatief zwemmen en/of nagenieten met een drankje in Brasserie H2O.

GRATIS AQUASPORTEN BIJ EEN PREMIUM LIDMAATSCHAP VAN DEMIX

Het je een Premium lidmaatschap bij DeMIX? Dan kun je geheel gratis gebruik maken van het aquasport-aanbod. Je haalt vóór de les een kaartje bij de receptie van DeMIX, je betreedt het zwembad via de eigen toegangsdeur vanuit DeMIX en levert het kaartje in bij de instructeur. Je kunt onbeperkt gebruik maken van alle aquasport-lessen die bij DeMIX op het rooster staan.
Je hebt al een Premium lidmaatschap vanaf € 32,95 per maand. Kijk op www.demix.nl voor meer informatie!

GEEN LIDMAATSCHAP MAAR WEL DEELNEMEN

Ben je geen Premium lid van DeMIX, maar wil je wel deelnemen aan het aquasport-aanbod? Koop dan je toegangskaartje tot de les bij de receptie van Merwestein. De tarieven voor deelname aan de lessen zijn € 6,70 per les, of € 57,75 voor een 10x kaart.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!