Home » Plan je bezoek » Zalen & Events

Zalen & Events

Het sportcomplex van zwembad Merwestein is uitermate geschikt voor het organiseren van uiteenlopende activiteiten. Daarmee is het een allround evenementenlocatie in de regio Utrecht.

Bij ons kun je zelf een zakelijk, privé of sportief evenement organiseren. Maar wij helpen je daar natuurlijk graag bij. Naast het zwembad hebben wij zowel binnen als buiten verschillende zalen beschikbaar die we op je evenement kunnen aanpassen.

Vergaderzalen

Merwestein beschikt over 6 vergaderzalen, variërend in afmeting van 50m2 tot 155m2. Omdat ze allemaal rondom brasserie H2O liggen, is het geen probleem een lunch bij je vergadering te boeken. Alle zalen zijn sfeervol ingericht en beschikken over audiovisuele apparatuur.

Brasserie H2O

Brasserie H2O is zelf ook af te huren en is een inspirerende plek voor een gezellig feest. Vanuit deze unieke locatie heb je een prachtig uitzicht over het zwembad. De brasserie is op te delen in verschillende ruimtes en beschikt over een licht- en geluidsinstallatie waarmee je gemakkelijk je eigen sfeer kunt bepalen. Er kan zelfs een dansvloer gecreëerd worden. Ook heb je de beschikking over een muziekcomputer. Er is ruimte voor zo’n 450 gasten.

Sport- en evenementenhal

De sporthal van Merwestein is de perfecte locatie in Utrecht om je eigen sportevenement te organiseren. Je kan gebruikmaken van alle aanwezige sportmaterialen, er is een tribune en er is licht- en geluidsapparatuur aanwezig. Er zijn kleedkamers, een EHBO-ruimte, een persruimte en kleedkamers voor de scheidsrechters. Ook is het mogelijk televisieopnames te maken.

Multifunctionele ruimte

De multifunctionele ruimte is het kleine broertje van de sport- en evenementenhal en is ook te gebruiken als feestlocatie. Met de aanwezige licht- en geluidsinstallatie bouw je het zo om tot een geweldige feestzaal.

Locatie huren Merwestein

Ben je geïnteresseerd in het huren van één van onze locaties? Stuur dan een berichtje naar verhuur@merwestein.nl.