Home » Recreatief zwemmen » Discozwemmen

Discozwemmen

Op vrijdagavond maken we van zwembad Merwestein een heuse disco. Zwemmen wordt zo nog leuker en hoe kun je je week beter afsluiten dan swingend en zingend? Op deze avonden gaat het licht uit en de discolampen aan! Je kunt samen met je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan op de nieuwste hits. Samen maken we er een groot feest van, super gezellig en ook nog eens sportief!

Wil je graag komen discozwemmen? Neem dan vooral je ouders mee. Ook voor hen is het één groot feest! Laat je ze toch liever thuis? Alleen ben je natuurlijk ook van harte welkom. Niet vergeten dat wanneer je komt discozwemmen, je tussen de 8 en 15 jaar oud bent en minimaal het A- diploma hebt behaald.

Discozwemmen met live DJ!

Discozwemmen is natuurlijk altijd leuk, maar iedere laatste vrijdag van de maand maken we er een extra groot feest van. Op die dagen is onze eigen live DJ namelijk ook aanwezig! De DJ draait de nieuwste hits waar jij lekker op kunt swingen! Ook zijn er te gekke acties, dus kom zeker eens kijken!

 

Wanneer kun je Discozwemmen?

Discozwemmen bij zwembad Merwestein in Nieuwegein kan iedere vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur. Tijdens feestdagen en schoolvakanties variëren de openingstijden van het zwembad, raadpleeg dus altijd voor je bezoek even de Openingstijden pagina!

Disco zwemmen

DagTijdOpmerking
Vrijdag19:00 - 21:00Voor iedereen van 8 t/m 15 jaar
Iedere laatste vrijdag van de maand19:00 - 21:00Met live DJ!

Verjaardagsfeest vieren met Discozwemmen?

Het leukste verjaardagsfeest vier je ook gewoon tijdens onze discoavond op de vrijdag van 19:00 tot 21:00 uur. Kies je voor het arrangement “zwemmen en eten” dan zorgen wij voor een hapje en een drankje. Je hoeft alleen te reserveren als je ook komt eten en drinken. Kom je alleen discozwemmen, dan hoef je niet te reserveren. Rond 18:00 uur kunnen de kids aan tafel en iets voor 19:00 uur mogen ze al het zwembad in! Om direct te reserveren voor een kinderfeestje met discozwemmen, vul je onderstaand formulier in.

Reserveren voor Kinderfeestje

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • :
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!