Home » Recreatief zwemmen » Discozwemmen

Discozwemmen

Kom jij ook op vrijdagavond naar zwembad Merwestein voor een mega discofeest? Geniet van een heerlijke avondje uit met je vriendjes en vriendinnetjes en kom discozwemmen bij zwembad Merwestein in Nieuwegein! Je kunt natuurlijk ook je ouders meenemen om mee te doen aan de gezelligheid.

Alle kinderen tussen de 8 en 15 jaar oud met minimaal het A-diploma zijn van harte welkom. Dan kun je samen met je vrienden en vriendinnen los gaan op de nieuwste hits. Samen maken we er een groot feest van, super gezellig en ook nog eens sportief!

Discozwemmen met de leukste hits!

Kom swingend en zingend de week afsluiten tijdens de gezelligste avonden in het zwembad. Iedere laatste vrijdag van de maand maken we er een groot feest van! Voor nu nog zonder live DJ maar ken jij een DJ die graag de nieuwste hits draait bij het discozwemmen? Neem gerust contact op met onze badmeester Bob via b.broeke@merwestein.nl!

Disco zwemmen bij Merwestein

 

Wanneer kun je Discozwemmen?

De discolampen gaan iedere vrijdagavond aan om 19:00 uur en om 21:00 uur gaan ze weer uit. Kijk altijd even op de Openingstijden pagina voor veranderingen van de openingstijden. Deze variëren tijdens de schoolvakanties en feestdagen. Dit wil je niet missen!

Verjaardagsfeest vieren tijdens discozwemmen?

Ben jij binnenkort jarig en wil jij het leukste feestje ooit? Kom dan gezellig je kinderfeestje vieren tijdens het discozwemmen bij zwembad Merwestein.