Home » Recreatief zwemmen » Discozwemmen

Discozwemmen

Op vrijdagavond maken we van zwembad Merwestein een heuse disco. Zwemmen wordt zo nog leuker en hoe kun je je week beter afsluiten dan swingend en zingend? Op deze avonden gaat het licht uit en de discolampen aan! Je kunt samen met je vrienden en vriendinnen helemaal los gaan op de nieuwste hits. Samen maken we er een groot feest van, super gezellig en ook nog eens sportief!

Wil je graag komen discozwemmen? Neem dan vooral je ouders mee. Ook voor hen is het één groot feest! Laat je ze toch liever thuis? Alleen ben je natuurlijk ook van harte welkom. Niet vergeten dat wanneer je komt discozwemmen, je tussen de 8 en 15 jaar oud bent en minimaal het A- diploma hebt behaald. Kinderen zonder diploma altijd onder volwassen begeleiding.

Discozwemmen met live DJ!

Discozwemmen is natuurlijk altijd leuk, maar iedere laatste vrijdag van de maand willen we er een extra groot feest van maken! Op die dagen is het ons doel om onze eigen live DJ te laten draaien. Dus ken jij een DJ die graag de nieuwste hits draait waar jij lekker op kunt swingen? Laat het ons weten!

Disco zwemmen bij Merwestein

 

Wanneer kun je Discozwemmen?

Discozwemmen bij zwembad Merwestein in Nieuwegein kan iedere vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur. Tijdens feestdagen en schoolvakanties variëren de openingstijden van het zwembad, raadpleeg dus altijd voor je bezoek even de Openingstijden pagina!

Kinderfeestje vieren?

Bekijk alle mogelijkheden en informatie op Kinderfeestjes