Home » Recreatief zwemmen » Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Heb jij iets te vieren? Wat dacht je dan van een zwemfeestje met al je vriendjes en vriendinnetjes in Merwestein? Onze arrangementen maken van jouw kinderfeestje een actieve en spetterende avond die je nooit meer vergeet!

Kinderfeestjes bij Merwestein

Een kinderfeestje/discofeestje organiseren? Merwestein maakt het mogelijk! Wij verzorgen jouw feestje van A tot Z. Zo is het eten en drinken altijd inbegrepen en mag je tijdens je kinderfeestje onder andere gebruik maken van onze zwembaden, de glijbaan én de coole wildwaterbaan. Kom je samen met je vriendjes en vriendinnetjes bij ons je feestje vieren? Dan kost dat € 18,30 p.p. Kinderfeestjes/discofeestjes worden altijd op de vrijdag gehouden. Om 18:00 uur mogen de kids aan tafel om lekker iets te eten. Daarna mogen ze 5 minuten eerder het zwembad in, nog voor het om 19:00 open gaat!

Meer informatie over kinderfeestjes in het zwembad

Dankzij de verschillende baden en activiteiten in ons zwembad, geniet je ook tijdens een kinderfeestje van veel zwem-, sport- en speelplezier. Er is voor ieder wat wils en in overleg zijn ook speciale of extra wensen voor je kinderfeestje mogelijk! Ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker los in:

 

Klik op een van de faciliteiten voor meer informatie!

Een kinderfeestje is natuurlijk niet compleet zonder een hapje en een drankje. Het eten en drinken dat bij de kinderfeestjes is inbegrepen bestaat uit:

  • Een patatje;
  • Een snack naar keuze;
  • Een drankje naar keuze.

RESERVEER HIER JE KINDERFEESTJE

LET OP: Wegens de verbouwing zal de laatste keer discozwemmen op 31 mei 2024 plaatsvinden, alle kinderfeest arrangementen t/m 31 mei zijn reeds volgeboekt.

Wil je jouw kinderfeestje plannen? Vul dan snel hieronder het formulier in. Wil je nog meer informatie over kinderfeestjes? Of heb je een andere vraag? Stuur dan een e-mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Na het invullen van je reservering kijken wij of de dag en tijd die je wilt beschikbaar zijn. We bellen je vervolgens terug om de reservering te bevestigen.

Reserveer via onderstaand formulier

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.