Home » Zwemles » Zwemdiploma A

Zwemdiploma A

WIL JIJ JE A-DIPLOMA HALEN?

Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij zwembad Merwestein maken we van zwemles een makkie. Met onze persoonlijke aanpak en les mogelijkheden op alle dagen van de week, heb jij je diploma zo binnen! Zwemdiploma A zorgt voor een goede basis. Je beheerst vaardigheden voor een zwembad zonder attracties.

Zwemdiploma A is de opstap naar Zwemdiploma B en C: het complete Zwem-ABC.

VOORDELEN ZWEMLES BIJ MERWESTEIN

Met een enthousiast, gediplomeerd en gemotiveerd team streven wij ernaar om kinderen bij de zwemles zo goed mogelijk te begeleiden naar het zwemdiploma.  Zo leert jouw kind niet alleen goed zwemmen, maar ook veel fun en plezier hebben in het water. Als je kiest voor zwemles bij Merwestein krijg je:

  • Zwemles volgens de richtlijnen van het Nationale zwem-ABC
  • De ANWB beloont ons als enige zwembad met 5 sterren op het gebied van veiligheid
  • Kies uit 1 van de 7 weekdagen om zwemles te volgen
  • Als je kind achterblijft in de zwemles, of er (te) lang over doet, krijg je (gratis) extra ondersteuning
  • Gratis recreatief zwemmen als je bij ons op zwemles zit
  • Goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer
  • Je leert bij ons ook van de glijbaan te gaan, de duikplank te gebruiken en de golven te trotseren!

 

TIJDEN EN PRIJZEN

Wil je weten wat zwemles kost en op welke tijden er zwemlessen zijn? Check voor de tijden deze pagina: Openingstijden en voor de kosten deze pagina: Toegangsprijzen
Heb je nog aanvullende vragen? Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Je kunt altijd onze medewerkers om meer informatie vragen.

TIPS VOOR JE A-DIPLOMA

Wij begrijpen dat bij de eerste keer meedoen met zwemles, het allemaal nieuw en spannend is, daarom hebben we wat extra tips en informatie voor je verzameld. Benieuwd? Download hier gratis de Zwemles informatie in PDF. Of neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen: Veelgestelde vragen zwemles

Als je gaat beginnen met zwemles kun je natuurlijk goede tips gebruiken, hier kun je een paar handige tips vinden: Handige tips voor zwemles

Bij Merwestein wordt bij de zwemles toegewerkt naar het Nationale ABC-zwemdiploma. Deze diploma’s worden uitgegeven door de Nationale Raad Zwemdiploma’s (NRZ). Wil je meer weten over de eisen voor het zwemdiploma A? Kijk voor alle informatie en afzwem eisen op deze pagina.

RONDLEIDING

Mag jouw kind beginnen met zwemles? Of gaat mag hij/zij naar het volgende niveau met zwemles A, maar weet je niet precies waar de kinderen dan moeten verzamelen? Badmeester Jeroen laat je zien welke kant je op moet en waar je op moet letten. Op deze pagina vind je korte rondleiding video’s waarin het badpersoneel de weg wijst.

INSCHRIJVEN VOOR JE A-DIPLOMA?

Vul het onderstaande formulier in, we nemen snel contact met je op!
Inschrijving kan vanaf 4,5 jaar. (het is niet mogelijk je kind al voor de leeftijd van 4,5 jaar in te schrijven)

Zwemles Diploma A

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.